ثبت نام بیست و هفتمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه آغاز شد

ثبت نام بیست و هفتمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه از ۱۰ مهرماه سال جاری آغاز گردید.

به گزارش مفدا کاشان، دانشجویان متقاضی می‌توانند تا تاریخ 24 مهرماه جاری ضمن مطالعه دقیق آئین‌نامه و اصلاحیه آن به‌همراه شیوه نامه با مراجعه به نشانی  http://nemooneh.behdasht.gov.ir (سامانه جشنواره دانشجوی نمونه) نسبت به تکمیل فرایند ثبت نام و درج مستندات مورد نظر در بخش‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در این جشنواره شرکت نمایند.

گفتنی است دانشجوی نمونه فردی است که به لحاظ ویژگی های علمی، فرهنگی،‌ اجتماعی و رعایت شئون دانشجو سرآمد دانشجویان دیگر باشد.

مدارک ارسالی دانشجویان نمونه براساس امتیازات آموزشی،‌ پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی مدرج در آئین نامه در سه کمیته مستقل آموزشی، کمیته پژوهشی و کمیته فرهنگی ، دانشجویی مطرح ، بالاترین امتیازات کسب شده با تائید ستاد مرکزی انتخاب و دانشجویان نمونه معرفی می گردند.

متقاضیان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۵۵۵۴۰۰۲۱ داخلی ۳۵۹۲  کارشناس امور فرهنگی( آقای افشارنسب) تماس حاصل نمایند.

ساعت : 9:29 -  روز  : دو شنبه  - 23 /  7 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :515