بازدید معاون آموزشی دانشگاه از دانشکده بهداشت

معاون آموزشی دانشگاه جناب آقای دکتر تقوی به همراه مدیران حوزه ستادی در روز یکشنبه مورخ 13/8/97از دانشکده بهداشت بازدید و با مسئولین آموزشی دانشکده شامل سرپرست، معاونت آموزشی و پژوهشی و مدیران گروه های آموزشی دیدار نمودند.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، در ابتدای این نشست سرپرست محترم دانشکده، آقای دکتر مصطفائی گزارش مبسوطی در زمینه مسائل آموزشی دانشکده و گروه های آموزشی مطرح و در ادامه مدیران گروههای آموزشی به چالشها و مشکلات آموزشی گروهها اشاره  نمودند.

در این نشست کمبود فضای فیزیکی آموزشی و نیروی انسانی اعم از هیآت علمی و غیر هیأت علمی، از اهم چالش های دانشکده عنوان گردید.

در پایان، معاون آموزشی دانشگاه ضمن تشکر از زحمات مسئولین، اعضای هیات علمی و کارکنان ، از قسمت های مختلفت دانشکده بازدید نمودند.

ساعت : 17:39 -  روز  : یکشنبه  - 13 /  8 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :577