هم اندیشی علمی تخصصی تحت عنوان "اپیدمیولوژی سیاسی و سلامت" با سخنرانی آقای دکتر حمید سوری

هم اندیشی علمی تخصصی تحت عنوان "اپیدمیولوژی سیاسی و سلامت"با سخنرانی آقای دکتر حمید سوری:

هم اندیشی علمی تخصصی با سخنرانی آقای دکتر حمید سوری تحت عنوان "اپیدمیولوژی سیاسی و سلامت" روز سه شنبه مورخ 6/9/97 توسط گروه آمار زیستی و اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت در سالن غدیر برگزار گردید.

در این هم اندیشی جناب آقای دکتر حمید سوری  در مورد اپیدمیولوژی سیاسی ، اهمیت و نقش فرآیندهای سیاسی و بوروکراتیک درباره سلامت و رویکرد اپیدمیولوژیک سلامت صحبت کردند.

در پایان نشست اعضای هیئت علمی به بیان نقطه نظرات و دیدگاههای خود پرداختند، سپس جناب آقای دکتر حمید سوری و اعضای هیئت علمی گروه آمار زیستی و اپیدمیولوژی از مرکز تحقیقات تروما بازدید به عمل آورده و با همکاران مرکز، جلسه مشترکی برگزار نمودند.

ضمناً صبح همان روز نشستی در سالن اجتماعات دانشکده بهداشت برگزار گردید.در این نشست رئیس و معاون دانشکده بهداشت، معاونت بهداشتی و دانشجویی دانشگاه، مدیر گروههای آموزشی آمار زیستی و اپیدمیولوژی و پزشکی اجتماعی و اعضای گروه آمار زیستی و اپیدمیولوژی حضور داشتند.

ابتدا آقای دکتر مصطفایی ضمن خیر مقدم،  به فعالیتهای گروه آمار زیستی و اپیدمیولوژی در سطح دانشکده و دانشگاه پرداختند. همچنین آقای دکتر اکبری مدیر گروه نیز به معرفی گروه و توانمندی های آنها برای تاسیس رشته کارشناسی ارشد اپیدمیولوژی اشاره نمودند. سپس آقای دکتر حمید سوری و سایر اعضاء به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

ساعت : 9:14 -  روز  : شنبه  - 10 /  9 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :91