پیام تبریک سرپرست دانشکده بهداشت به مناسبت روز دانشجو

16 آذر: روز دانشجو سرفصل رویش ایمان و خودباوری ملی گرامی باد

دانشجویان عزیز و امیدهای فردای ایران بزرگ اسلامی

دست مریزاد به کسانی که با دانایی و توانایی شان صحنه بی بدیلی را در تاریخ خلق کرده اند؛ که یکی از این صحنه ها و روزها روز دانشجو است. سالروز 16 آذر ماه که یاد آور رشادتهای دانشجویان اندیشه مداری است که در گذر زمان فریاد ضد استکباری ملت ایران را به گوش جهانیان رسانده اند؛ را به همه دانشجویان گرامی تبریک و تهنیت عرض می نمایم. امیدوارم شما دانشجویان عزیز، ضمن آشنایی با تاریخ پر افتخار ایران اسلامی نسبت به انقلاب و آرمانهای مقدس آن متعهد و وفادار باشید. از خداوند سبحان برای شما دانشجویان عزیز عزت، سربلندی و سلامتی را خواستارم.

سرپرست دانشکده بهداشت

ساعت : 15:11 -  روز  : چهار شنبه  - 14 /  9 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :553