نشست صمیمی دانشجویان با سرپرست و معاون آموزشی پژوهشی به همراه تقدیر از دانشجویان برتر و استعدادهای درخشان دانشکده بهداشت

نشست صمیمی  دانشجویان با سرپرست و معاون آموزشی پژوهشی به همراه تقدیر از دانشجویان برتر و استعدادهای درخشان دانشکده بهداشت

نشست صمیمی دانشجویان با حضور سرپرست، معاون آموزشی پژوهشی، مدیر گروه های آموزشی روز سه شنبه 27 آذر ماه 1397 رأس ساعت 12 و نیم در آمفی تئاتر دانشکده بهداشت برگزار گردید.

در ابتدا نمایندگان دانشجویان از رشته های؛ بهداشت عمومی ، مهندسی بهداشت حرفه ای و مهندسی بهداشت محیط نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را در زمینه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و ... مطرح کردند در ادامه ریاست و معاونت محترم دانشکده با پاسخ به سؤالات دانشجویان در خصوص تسریع و رسیدگی به مشکلات آنها سخنانی ایراد نمودند.

و در پایان به دانشجویان استعداد درخشان و برگزیدگان پیشرفت تحصیلی جوایزی همراه با لوح اهداء شد.

ساعت : 10:27 -  روز  : شنبه  - 1 /  10 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :256