بازدید از آسایشگاه سالمندان گلابچی در آستانه روز مادر

حضرت رسول اکرم صلی اﷲ علیه و آله: پیران مایه خیر و برکت زندگی بوده و وجودشان در میان جمع و خانواده همچون پیامبری در میان امت است.

در آستانه ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) روز مادر،بازدید علمیاز  آسایشگاه سالمندان گلابچی با حضور  دانشجویان بهداشت عمومی و کارشناس گروه  در روز یکشنبه  تاریخ 6 اسفند ماه  1397 انجام شد.

این بازدید با هدف آشنایی دانشجویان با مسائل و مشکلات مرتبط با بهداشت و سلامت سالمندان و همچنین تجلیل از مقام مادر و پدر و عیادت از سالمندان در محل آسایشگاه سالمندان گلابچی بعمل آمد.
مسئول روابط عمومی آسایشگاه گفت: اکرام مقام والدین در نزد خداوند متعال از جایگاه والایی برخوردار است و خیر و برکت در دنیا و آخرت را به همراه خواهد داشت.

ضمناً این بازدید با همراهی  آقای دکتر لطفی PhD سالمندی و آموزش ها ی تخصصی ایشان  صورت گرفت.

ساعت : 22:21 -  روز  : یکشنبه  - 5 /  12 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :239