مراسم بزرگداشت روز جهانی بهداشت در دانشگاه برگزار شد

مراسم بزرگداشت روز جهانی بهداشت  با همت مسئولین دانشکده بهداشت دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب دا، رئیس مرکز بهداشت شهرستان در این مراسم با تاکید بر تکریم و احترام به سالمندان اظهار داشت: در بعضی از مراکز روستایی کشور تا 50 درصد جمعیت، سالمند می باشد.

دکتر مسعود دهقانی گفت: اقدام به زمینه سازی برای تداوم حضور در جامعه، حفظ موقعیت و جایگاه در خانواده، تامین حداقل نیازهای اساسی، حفظ احترام و شان و حرمت و فراهم ساختن امکان مشارکت در انجمن ها و موسسات غیردولتی برای سالمندان به منظور بهره مندی از تجربیات آنها از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی افزود: آشنایی با شرایط روحی سالمندان بهترین راهکار برای برخورد با آنهاست.

وی تصریح کرد: هم اکنون، چهار میلیون سالمند بالای 60 سال در کشور ایران زندگی می کنند.

سرپرست دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این مراسم با اشاره به شعار روز جهانی بهداشت با عنوان "سلامت و سالمندی" گفت: در حال حاضر جمعیت سالمند نسبت به گذشته در حال افزایش می باشد و این امر به خاطر ارتقاء سطح بهداشت و درمان در کشورهای مختلف است.

دکتر مسعود مطلبی، دوره سالمندی را در کشور ایران دوره سعادت و احترام اجتماعی دانست و افزود: این دوره در فرهنگ اسلامی نیز بعنوان ارزش تلقی می شود.

وی، نیازهای سالمندان را به سه دسته بهداشتی درمانی، اقتصادی و روانی تقسیم و تصریح کرد: برای رسیدن سالمندی سالم از دوران جوانی برنامه ریزی کرد.

وی ادامه داد: شیوه زندگی نامناسب در جوانی منجر به عواقب و مشکلاتی در دوره سالمندی می شود.

لازم به ذکر است در پایان مراسم با اهداء لوح یادبود از خدمات ارزنده دکتر حسن الماسی، رئیس اسبق دانشکده بهداشت دانشگاه تقدیر شد.

ساعت : 17:10 -  روز  : سه شنبه  - 29 /  1 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1428