برگزاری جلسه معاون آموزشی پژوهشی دانشکده با کارشناسان واحد آموزش و گروههای آموزشی دانشکده

جلسه معاون آموزشی پژوهشی دانشکده با کارشناسان واحد آموزش و  گروههای آموزشی دانشکده به منظور برنامه ریزی آموزشی نیمسال اول سال تحصیلی 99-98 و ایجاد هماهنگی بیشتر بین گروه های آموزشی و واحد آموزش دانشکده روز یکشنبه 17شهریورماه 1398 ساعت 11/30-9 درمحل سالن کنفرانس دانشکده برگزار گردید. در این جلسه فرایند ستاد استقبال و ثبت نام دانشجویان جدید الورود  بررسی و پیشنهاد های همکاران بررسی گردید. همچنین مواردی ازمشکلات آموزشی گروه های آموزشی و دانشکده بررسی گردید. سرکار خانم دکتر عطوف معاون جدید آموزشی پژوهشی دانشکده خواستار پیگیری و رفع مشکلات  شدند.

ساعت : 13:59 -  روز  : یکشنبه  - 17 /  6 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :303