برگزاری جلسه معارفه دانشجویان جدید الورود دانشکده بهداشت

جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده بهداشت باحضور سرپرست، معاون آموزشی پژوهشی، مدیر گروه های آموزشی،اعضای هیئت علمی،  پرسنل دانشکده و سرپرست واحد مشاوره  دانشگاه، روز سه شنبه  9مهرماه  1398 ازساعت 10الی 12 در محل آمفی تئاتر دانشکده بهداشت برگزار گردید.

در این جلسه سرپرست دانشکده آقای دکتر مصطفایی  ضمن خیرمقدم به دانشجویان ، در مورد مسائل آموزشی، رشته های مصوب دانشکده، سخنانی را بیان نمودند.و در ادامه معاون آموزشی پژوهشی دانشکده  خانم دکتر عطوف در مورد آینده شغلی رشته ها، برترین های گروه های آموزشی، هدف از برقراری ارتباط بین صنعت و دانشگاه، ایجاد انگیزه به دانشجویان برای حضور در سایر تشکل ها و انتظارات دانشکده از دانشجویان سخنانی را بیان نمودند. در ضمن از سخنرانی آقای بیغم سرپرست واحد مشاوره دانشگاه  استفاده گردید.

در پایان جلسه، آشنایی دانشجویان هر رشته با اعضاء و کارشناسان و امکانات گروه آموزشی مربوطه برگزار گردید.

ساعت : 13:6 -  روز  : سه شنبه  - 9 /  7 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :491