کارگاه آشنایی با فعالیت های انجمن های علمی تخصصی، کمیته تحقیقات دانشجویی و استعدادهای درخشان

این کارگاه با هدف آشنایی دانشجویان با تشکلات دانشجویی در زمینه های استفاده از تسهیلات  آموزشی، پژوهشی، رفاهی و... در آمفی تئاتر علامه ملامحسن فیض کاشانی در روز سه شنبه  مورخ 28 آبان ماه 1398 برگزار شد.

در ابتدا سرکار خانم اکبری " نماینده انجمن های علمی تخصصی دانشکده " در خصوص شرح وظایف انجمن ها و نحوه عضویت دانشجویان جدیدالورود و در ادامه خانم قربانپور "نماینده استعداد درخشان دانشکده" نحوه  استفاده از تسهیلات این مرکز از تاریخچه تاسیس تا هم اکنون مطالبی را بیان نمودند. در پایان آقای رفیعیان "نماینده کمیته  تحقیقات دانشجویی دانشگاه" ضمن معرفی واحد های مرتبط با کمیته، گزارشی اجمالی از عملکرد کمیته ارائه نمودند.

ساعت : 14:30 -  روز  : سه شنبه  - 28 /  8 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :199