دبیرخانه طرح ضیافت اندیشه اعلام کرد :حضور در طرح ضیافت معادل گذراندن 4 واحد تحصیلی است

دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی تابعه وزارت علوم نظیر پیام نور، جامع علمی کاربردی و ... نیز مشمول این امتیاز خواهند بود.

ارتقاء سطح اخلاقی و فقهی و قرآنی، افزایش بصیرت دینی و قرآنی، دشمن شناسی بر مبنای قرآن، تقویت گروههای فرهنگی ، مطالعاتی و همچنین تقویت ساختاری تشکلها و کانونها و هیئت ها، تقویت روحیه خود باوری و هویت بخشی انقلابی و قرآنی ، انتقال مفاهیم والای قرآنی و انقلابی در فضای مناسب ماه مبارک رمضان از جمله رویکردهایی است که در قالب مباحث آموزشی به دانشجویان ارائه خواهد شد.

منبع خبر:http://www.ziafat.nahad.ir/

ساعت : 12:31 -  روز  : سه شنبه  - 16 /  3 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1242