نشست علمی گروه آمار و اپیدمیولوژی با رئیس کمیته کشوری واکنش سریع کووید -19

روز یکشنبه مورخ نهم خرداد ماه1400 رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی و واکنش سریع کووید -19 و مشاور وزیر بهداشت در دانشکده حضور یافتند .

دکتر حمید سوری در جلسه ای با اعضای گروه آمار زیستی و اپیدمیولوژی و مدیر مرکز تخقیقات SDHدر مورد محورهای تحقیقاتی کووید -19 و پاسخ به سوالات اساسی در مورد این بیماری بحث و تبادل نظر شد. در ادامه وبینار کشوری با عنوان"ایمنی و اثر بخشی واکسن های کووید-19"توسط جناب دکتر سوری ارائه گردید.  در نهایت در جلسه ای در مرکز معاونت تحقیقات و فناوری با حضور معاون تحقیقات و فناوری و اعضاء هیات علمی مرکز تحقیقات SDHدانشگاه و  چندتن از افسران ارشدپلیس راهور در مورد تنظیم تفاهم نامه تحقیقاتی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

ساعت : 13:11 -  روز  : سه شنبه  - 11 /  3 / 1400 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :58