قابل توجه کلیه اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه

جهت تکثیر سوالات امتحانات پایان ترم به دفتر آموزش مداوم واقع در طبقه اول دانشکده پزشکی جنب سالن دکتر قریب مراجعه فرمائید.

حضور مدرس یا نماینده گروه آموزشی حداقل 10 دقیقه قبل از شروع آزمون الزامی است .

جهت تصحیح سئوالات تستی و بررسی مشخصات آزمون می توانید اوراق امتحانی خود را به مرکز مطالعه و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه سرکار خانم مریم صبوری تحویل نمائید. ضمناً از آنجایی که دستگاه مارک خوان قادر به تصحیح فتوکپی پاسخنامه نمی باشد به منظور جلوگیری از بروز هر گونه مشکل در تصحیح مکانیزه اوراق امتحانی از فتوکپی پاسخنامه استفاده نشود.

نمرات دانشجویان قبل از ثبت نهایی ، بمدت سه روز از طریق ثبت موقت الکترونیکی جهت رسیدگی به اعتراضات احتمالی به اطلاع دانشجویان رسانیده شود.

ثبت وارسال نمرات نهایی پایان نیمسال (پس ازپاسخگویی به اعتراضات دانشجویان و یا عدم وجود اعتراض درموعد مقرر)فقط به صورت الکترونیکی و ازطریق سیستم نرم افزار سماء (حداکثر ظرف مدت 10روز پس از برگزاری امتحان)صورت پذیرد .

معاونت آموزشی دانشگاه

ساعت : 10:44 -  روز  : چهار شنبه  - 20 /  10 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1310