بیست و نهمین سمینار علمی دانشجویان کارشناسی بهداشت عمومی دانشگاه برگزار شد

بیست و نهمین سمینار علمی دانشجویان کارشناسی ناپیوسته بهداشت عمومی روز یکشنبه مورخ 8 / 11 / 91 در دانشکده بهداشت برگزار شد .

آقای محمد صباحی بیدگلی دبیر علمی سمینار در مراسم افتتاحیه ضمن خیر مقدم به کلیه مدعوین و دانشجویان گفت : امروزه پژوهش در سازمانها بخصوص سازمانهای مرتبط با نظام سلامت می بایست تبدیل به یک فرهنگ شود. ایشان با شاره به نقش دانشگاه در تعلیم و تربیت نیروی انسانی  کارآمد و پژوهشگر ، تحقق این رسالت را در گروه عزم جدی و راسخ مسئولین دانشگاه دانست و خواستار حمایت مستمر و مداوم مسئولین دانشگاه و نیز نگاهی متفاوت در این زمینه شد .

در این سمینار 12 مقاله توسط دانشجویان ارائه گردید که از این مقالات 6 مقاله به صورت سخنرانی و 6 مقاله به صورت پوستر مورد نمایش قرا رگرفت .

متن  مقالات بیست و نهمین سمینار علمی دانشجویی رشته بهداشت عمومی

جهت مشاهده اطلاعات مربوط به سمینار های علمی دانشجویی دانشکده بهداشت کلیک کنید.

ساعت : 12:46 -  روز  : دو شنبه  - 9 /  11 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1258