دفتر مطالعات و توسعه آموزش EDO دانشکده بهداشت برگزار می کند

کارگاه آشنایی با مزایا و قابلیت ­های "شبکه ­های اجتماعی تحقیقاتی" در توانمند سازی پژوهشگران ویژه اعضاء هیات علمی

زمان: 16 بهمن ماه ساعت 10

مکان: مرکز کامپیوتر دانشکده بهداشت

شبکه ­های اجتماعی یکی از شاخص ­ترین عناصر وب 2 هستند. شبکه­ های اجتماعی وب، ساختارهای اجتماعی مجازی متشکل از افراد یا سازمان­ هایی هستند که فارغ از محدودیت­ های زمانی و مکانی با یکدیگر در تعامل و ارتباطند. این پدیده می­توانند بهترین انتخاب به عنوان ابزاری جهت کارهای تیمی تحقیقاتی روی مسائل و علائق مشترک، توانا ساختن جهت اشتراک ­گذاری نتایج، تجارب و فرضیه ها باشند از سوی دیگر،«علم 2» از جمله مفاهیمی است که به رشد شبکه­ های اجتماعی کمک کرده ­اند و خود نیز از مزایای شبکه­ های اجتماعی بهره برده است.شماری از شبکه­ های ­اجتماعی، در سال­های اخیر ظهور پیدا کرده ­اند که برای محققان، اختیاراتی جهت ساخت شبکه­ های تخصصی خود، فراهم می­کنند. خدمات شبکه ­های اجتماعی تحقیقاتی، خدمات آنلاینی هستند که تمرکز آنها حمایت از فعالیت­های پژوهش­ محور آنلاین است. افراد می­توانند در زمان ­ها و مکان ­های متفاوت برای ملاقات افراد، دور هم جمع شوند و بنابراین اهداف خود را با آنها به اشتراک بگذارند.

مزایای عضویت محققان دانشگاهی در شبکه ­های اجتماعی تحقیقاتی:

• زمینه انتشار و اشتراک دانش و همچنین همکاری ­های علمی،
  • بالا رفتن تعداد ارجاعات به تولیدات پژوهشی کشور،
  • ارتقاء رتبه علمی کشور،
  • نمایش توان و اقتدار علمی ایران،
  • افزایش مشاهده­ پذیری محققان در محیط وب
  • و بالا رفتن ضریب دسترسی به مقالات از طریق موتورهای جستجوگر را به همراه خواهد داشت.

ساعت : 13:18 -  روز  : شنبه  - 14 /  11 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :919