اولین کارگاه قابلیت های شبکه های اجتماعی تحقیقاتی جهت توانمندسازی پژوهشگران در دانشکده بهداشت برگزار گردید.

کارگاه قابلیت ­های شبکه ­های اجتماعی تحقیقاتی در توانمندسازی پژوهشگران، ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه در روز دوشنبه تاریخ 16/11/1391 در مرکز کامپیوتر دانشکده بهداشت برگزار شد.

مسئول دفتر مطالعات و توسعه آموزش دانشکده بهداشت سرکار خانم مهندس ایرانشاهی گفت: هدف از برگزاری کارگاه، آشنایی پژوهشگران با شبکه های اجتماعی تحقیقاتی و کاربرد آن در انجام تحقیقات می باشد. این کارگاه برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار گردید.

جهت مشاهده متن کامل گزارش کارگاه مذکور به لینک کارگاه و دوره آموزشی EDO (دفتر مطالعات و توسعه آموزش) دانشکده بهداشت مراجعه نمایید.

ساعت : 13:1 -  روز  : سه شنبه  - 17 /  11 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :974