سمینار علمی دانشجویان کارشناسی مهندسی بهداشت محیط

بیست و دومین سمینار علمی دانشجویان کارشناسی پیوسته مهندسی بهداشت محیط

روز شنبه 1 /4/ 92  توسط دانشکده بهداشت برگزار شد .

بیست و دومین سمینار علمی دانشجویان کارشناسی پیوسته مهندسی بهداشت محیط با حضور معاون آموزشی دانشگاه، سرپرست دانشکده بهداشت و معاون آموزشی پژوهشی دانشکده بهداشت و نیز اعضاء هیئت علمی گروه مهندسی بهداشت محیط در جمع فارغ التحصیلان رشته مهندسی بهداشت محیط برگزار گردید.

سرپرست محترم معاونت آموزشی دانشگاه آقای دکتر سلامی در مراسم افتتاحیه ضمن خیر مقدم به کلیه مدعوین و دانشجویان و تبریک به مناسبت میلاد با سعادت حضرت مهدی (عج) در هفته جاری، به برگزاری سمینار های علمی دانشجویان مهندسی بهداشت محیط توسط فارغ التحصیلان این رشته را از ابتدای تأسیس رشته به عنوان یک سنت حسنه اشاره نمود که می تواند منجر به تولید مقاله شود. ایشان داشتن مقاله را به عنوان یک امتیاز پس از مدرک دانست که می تواند در شناسنامه علمی و اشتغال دانشجویان موثر بوده .

دبیر علمی سمینار " مهندس اشرف مظاهری تهرانی" گفت:  پژوهش یکی از اساسی­ترین نیاز برای نیل به پیشرفت و توسعه همه جانبه کشور است و موفقیت در تمامی فعالیت­های مرتبط به توسعه ازجمله محیط زیست به گسترش فعالیت­های پژوهشی بستگی دارد. ایشان نیز اشاره کردند که با توجه به نیاز کشور به تأمین نیروی انسانی کارآمد و پژوهشگر در زمینه بهداشت محیط در موسسات آموزشی، پژوهشی و اجرایی و به منظور تسهیل در اجرای اصل پنجاهم قانون اساسی؛ دانشجویان تربیت شدند. آشنایی دانشجویان با فعالیت ها و طرح های تحقیقاتی و مقاله نویسی از اهداف برگزاری این نوع سمینارها است.

ساعت : 13:23 -  روز  : شنبه  - 1 /  4 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :923