مراسم معارفه دانشجویان جدید الورود

مراسم معارفه دانشجویان جدید الورود با سرپرست، معاونت ، اعضای هیئت علمی و کارشناسان گروه های آموزشی، روز سه شنبه تاریخ 8/7/1392 در آمفی تئاتر دانشکده بهداشت برگزار شد.

سرپرست محترم دانشکده  بهداشت آقای دکتر مطلبی در این مراسم ضمن خوشامدگویی و عرض تبریک به دانشجویان، با معرفی مختصری از دانشکده (تاریخچه، گروههای آموزشی ، رشته ها، امکانات دانشکده، شوراها و کمیته ها و تشکلات دانشجویی)؛ توصیه هایی را مبنی بر شرکت مستمر در کلاس های آموزشی و فوق برنامه؛ جدی تلقی کردن مجموعه قوانین و مقررات آموزشی دانشکده؛ استفاده بهینه از امکانات و فضاهای عمومی دانشکده (آزمایشگاه، کتابخانه، مرکز کامپیوتر و ...) نحوه ارتباط با اساتید مشاور طبق برنامه هفتگی و مراجعه دانشجویان به سرپرست دانشکده طبق ساعات اعلام شده در تمام روزهای هفته بیان فرمودند. همچنین ایشان شرکت دانشجویان به عنوان آینده سازان جامعه در زمینه ها و ابعاد مختلف را خاطر نشان نمودند.

معاون آموزشی پژوهشی آقای مهندس محمد صباحی ، ضمن معرفی نقش دانشجویان در دانشگاه، نکاتی را در خصوص اهمیت برنامه های علمی و آموزشی دانشجویان در چارچوب قوانین و مقررات آموزشی متذکر شدند. و در پایان برای این عزیزان در حیطه های علمی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و ... آرزوی موفقیت نمودند.

قابل توجه دانشجویان محترم دانشکده بهداشت

جهت مشاهده و آشنایی با بخش های مختلف وب سایت دانشکده بهداشت روی لینک زیر کلیک نمایید

آشنایی با خدمات پورتال دانشکده بهداشت

ساعت : 12:56 -  روز  : پنج شنبه  - 11 /  7 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1250