برگزاری جلسه ای با اعضای هیئت علمی و سرپرست و معاون آموزشی دانشکده بهداشت

برگزاری نشست رئیس دانشگاه با اعضای هیات علمی دانشکده بهداشت

نشست مشترک رئیس دانشگاه با اعضای هیات علمی و مسئولین دانشکده بهداشت با حضور معاونین پژوهشی و آموزشی و مدیر کل آموزش دانشگاه روز شنبه مورخ 7/10/92 در این دانشکده برگزار شد. این نشست به منظور بررسی نیازها و مشکلات گروه های آموزشی تشکیل گردید.

رئیس دانشگاه در این جلسه، در خصوص جایگاه دانشکده بهداشت در دانشگاه، انتظارات از این دانشکده و ضرورت پیشرفت و توسعه بیشتر، بیاناتی را ارائه کرد. دکتر محمد حسین اعرابی اظهار امیدواری کرد: با تلاش اعضاء دانشکده و حمایت مسئولین دانشگاه با رفع تنگناهای موجود، شاهد رشد و توسعه روزافزون این دانشکده باشیم.

این گزارش حاکیست، در ادامه این جلسه، اعضای هیأت علمی دانشکده بهداشت، نظرات و دیدگاه ها و همچنین سوالات خود را مطرح کردند که با جمع بندی رئیس دانشگاه پایان پذیرفت.

لازم به ذکر است در ابتدای جلسه، سرپرست دانشکده بهداشت با اشاره به نظام آموزشی در دانشکده های بهداشت، بر نقش تجهیزات آزمایشگاهی و بازدید از فیلدهای علمی در آموزش موثر دانشجویان تاکید نمود.

دکتر مسعود مطلبی در ادامه به اهداف کلان و فرایندهای توسعه کمی و کیفی دانشکده بهداشت اشاره و خلاصه  ای از چالش ها و مشکلات موجود در دانشکده را بیان نمودند.

ساعت : 9:55 -  روز  : یکشنبه  - 8 /  10 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :839