پیام رئیس دانشگاه به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط

رئیس دانشگاه، در پیامی 26 سپتامبر مصادف با چهارم مهرماه "روز جهانی بهداشت محیط" را تبریک گفت.

به گزارش وب دا، متن پیام دکتر کوچکی به شرح ذیل است:

حفظ تندرستی و رهایی از رنج و بیماری یکی از مهم ترین مسائلی است که همواره در طول تاریخ فکر بشر را به خود مشغول نموده است. با پیشرفت علم و دانش و شناخت عوامل بیماری زا و تأثیر آن بر تندرستی، انسان آموخت که باید در محیط پاکیزه و سالم زندگی کند و از آنچه سلامتی او را به خطر می اندازد، اجتناب کند.

روز جهانی بهداشت محیط، همواره یادآور تلاش های شبانه روزی خدمتگزاران این عرصه در نظام سلامت است که سختی های فراوان این حرفه را به جان خریده و برای توسعه سلامت در جامعه از هیچ کوششی فروگذار نکرده اند.

اینجانب ضمن عرض تبریک روز جهانی بهداشت محیط به همکاران فعال در حوزه، توفیق و سربلندی در خدمت به جامعه را برایشان از درگاه خداوند متعال خواستارم.

دکتر ابراهیم کوچکی

رئیس دانشگاه

ساعت : 14:16 -  روز  : سه شنبه  - 4 /  7 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :68