استقبال از دانشجویان جدید الورود در دانشکده بهداشت

استقبال از دانشجویان جدید الورود (مهر96)  در تاریخهای اول تا سوم مهر در دانشکده بهداشت برگزار شد.

مراسم استقبال از دانشجویان جدید الورود با هدف "آشنائی مقدماتی با واحدهای مختلف دانشکده و افزایش رضایتمندی دانشجویان جدیدالورود به منظور ایجاد انگیزه"در تاریخ های اول تا سوم مهرماه برگزار گردید.

ثبت نام و انتخاب واحد دانشجویان بر اساس فرآیند طراحی شده در چهار ایستگاه با مشارکت دانشجویان همیار توسط کارشناسان گروه های آموزشی انجام شد.

ضمناً در حین ثبت نام بسته های آموزشی جهت آشنایی دانشجویان با دانشکده بهداشت و رشته های تحصیلی در اختیارآنها قرار گرفت .

در نهایت با اتمام فرایند ثبت نام دانشجویان رشته های مهندسی بهداشت محیط (17 نفر)، مهندسی بهداشت حرفه ای(24 نفر) و بهداشت عمومی(22 نفر) در مقطع کارشناسی به کار خود پایان داد.

ساعت : 10:59 -  روز  : پنج شنبه  - 6 /  7 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :192