آغاز ثبت نام بیست و ششمین جشنواره دانشجوی نمونه/ ۱۵ الی ۳۰ مهر ماه ۹۶

ریاست سازمان امور دانشجویان مطرح کرد :

آغاز ثبت نام بیست و ششمین جشنواره دانشجوی نمونه/ ۱۵ الی ۳۰ مهر ماه ۹۶

مجتبی صدیقی آغاز ثبت نام در بیست و ششمین جشنواره دانشجوی نمونه کشوری مختص وزارت علوم،تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی را از نیمه دوم مهر ماه اعلام کرد.

به گزارش مفدا، دکتر مجتبی صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان کشور ضمن اعلام فراخوان دور جدید جشنواره دانشجوی نمونه گفت: ثبت نام بیست و ششمین دوره "جشنواره دانشجوی نمونه" از نیمه دوم مهرماه آغاز می‌شود و کلیه دانشجویان متقاضی دانشگاه‌های دولتی، غیر انتفاعی و پژوهشگاه‌های تابعه دو وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین دانشگاه‌های پیام نور و فرهنگیان می‌توانند با مراجعه به سایت www.nemooneh.saorg.ir نسبت به ثبت نام در این جشنواره اقدام نمایند.
معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان کشور همچنین بیان داشت: در سال ۱۳۹۵، تعداد ۳۹۷۹ درخواست در مرحله اولیه ثبت نام شدند که از این تعداد ۱۳۰۰ درخواست ثبت نهایی شده و جمعاً ۱۹۶ نفر در مرحله دانشگاهی به دبیرخانه مرکزی معرفی شدند که ۹۹ نفر آن مربوط به دانشجویان وزارت علوم و ۹۷ نفر دانشجویان وزارت بهداشت بودند که در نهایت ۴۰ نفر به عنوان برگزیدگان مرحله کشوری در اسفند ماه سال گذشته در نهاد ریاست جمهوری با حضور معاون اول محترم ریاست جمهوری مورد تقدیر قرار گرفتند.

صدیقی در خصوص ثبت نام این جشنواره دانشجویی در سال ۱۳۹۶ توضیح داد: جشنواره سال ۹۶ که بیست و ششمین دوره رقابت میان متقاضیان این جشنواره است، براساس زمان بندی‌های پیش‌بینی شده در نیمه دوم مهرماه آغاز و در پایان همین سال با برگزاری مراسم تجلیل برگزیدگان به پایان خواهد رسید.

وی افزود: همانند سال‌های گذشته کلیه مراحل ثبت نام و مرحله داوری دانشگاهی و داوری مرحله کشوری در سامانه الکترونیکی انجام می‌شود. فرآیند داوری "جشنواره دانشجوی نمونه" در دو مرحله دانشگاهی و کشوری برگزار خواهد شد و نخست دانشجویان در سطح دانشگاه به رقابت می‌پردازند و آن دسته از دانشجویانی که برترین امتیازات را بر اساس آیین‌نامه و صرف نظر از حد نصاب‌های آن کسب نموده‌اند به عنوان برگزیدگان دانشگاهی مورد تقدیر دانشگاه قرار می‌گیرند و آن تعداد از متقاضیان که شرایط معرفی به مرحله دوم را کسب نموده‌اند به دبیرخانه مرکزی معرفی خواهند شد.

گفتنی است، "جشنواره دانشجوی نمونه" در سطح کشور در شش گروه علوم انسانی، فنی و مهندسی، علوم پایه، کشاورزی و دامپزشکی، هنر و علوم پزشکی در مقاطع مختلف انجام می‌شود که پس از ارزیابی داوران کشوری  در نهایت دانشجویان نمونه کشوری انتخاب و معرفی می‌شوند.
لازم به ذکر است که فرصت ثبت نام در بیست و ششمین دوره جشنواره فقط تا ۳۰ مهرماه سال جاری است.

برای دریافت فایل آئین نامه جشنواره دانشجوی نمونه اینجا کلیک کنید.

ساعت : 13:46 -  روز  : سه شنبه  - 11 /  7 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :43