سی و ششمین سمینار علمی دانشجویان کارشناسی پیوسته بهداشت عمومی روز یکشنبه مورخ 08/ 11 / 1396 در دانشکده بهداشت برگزار شد.

سرپرست محترم دانشکده و رئیس سمینار آقای دکتر مصطفایی در مراسم افتتاحیه ضمن خیر مقدم به کلیه مدعوین و دانشجویان، با اشاره به برگزاری سالانه این سمینار بیان نمودند: این سمینار نتیجه فعالیت شبانه روزی دانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته رشته بهداشت عمومی می باشد که تحت راهنمایی و مشاوره اعضاء هیات علمی گروه بهداشت عمومی و آمار زیستی محقق گردیده است.

آقای دکتر مصطفایی با اشاره به شروع فعالیت های تحقیقاتی دانشجویان بهداشت عمومی در زمینه های بهداشتی توام با ورود به دوره کارورزی گفت: آشنایی دانشجویان با فعالیت ها، طرح های تحقیقاتی، استفاده و به کارگیری نتایج این تحقیقات در کلیه سطوح بهداشتی از اهداف برگزاری این نوع سمینارها است.

دبیر علمی سمینار آقای مهندس محمد صباحی بیدگلی ضمن خیرمقدم و عرض تبریک به عزیزان دانشجو، از کلیه مدیران و اعضای هیات علمی دانشکده و نیز کارشناسان گروه که در برگزاری این سمینار علمی تلاش بی وقفه داشتند تقدیر و تشکر کرد.

مهندس صباحی در ادامه به اهمیت اخلاق حرفه ای و رعایت جنبه های انسانی و روحیه پژوهشگری در موقعیت های شغلی آینده دانشجویان اشاره نمودند. و به اهمیت برگزاری سمینارهای علمی تاکید نمودند و اینگونه سمینارها را عرصه نمایش توانمندیهای دانشجویان معرفی کردند.

شایان ذکر است در این سمینار 6 مقاله به صورت سخنرانی توسط دانشجویان ارائه گردید.

ساعت : 13:45 -  روز  : دو شنبه  - 9 /  11 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :518