• تاریخ انتشار : 1400/09/24 - 11:23
  • /Z919

برگزاری اولین روز پنجمین همایش بین المللی و بیست و چهارمین همایش ملی بهداشت محیط

اولین روز از «پنجمین همایش بین المللی و بیست و چهارمین همایش ملی بهداشت محیط » روز سه شنبه 23 آذر ماه سال 1400 برگزار گردید. مراسم افتتاحیه این همایش با حضور حضرت آیت الله سلیمانی نماینده محترم مقام معظم رهبری و امام جمعه کاشان، دکتر مرتضایی فرماندار ویژه محترم کاشان،دکتر بخشنده شهردار محترم کاشان، دکتر مروجی رئیس محترم دانشگاه، دکتر بنفشه معاونت محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر دلاوری معاونت محترم بهداشت دانشگاه و دیگر مسئولین دانشگاه برگزار گردید.

در مراسم افتتاحیه امام جمعه محترم کاشان، رئیس محترم دانشگاه و رئیس محترم انجمن بهداشت محیط ایران، فرماندار محترم کاشان، دبیر محترم علمی همایش، معاون محترم بهداشت وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، شهردار محترم کاشان، معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه، نماینده محترم سازمان جهانی بهداشت(WHO) در ایران سخنرانی خود را ایراد نمودند.

در این روز، در پانل اول و دوم 5 نفر سخنران مدعو سخنان خود را ایراد نمودند و از مجموع 227 مقاله پذیرفته شده در این همایش 6 مقاله ارائه گردید.

در ادامه  از ساعت 17 الی 21 بعد از ظهر اولین وبینار این همایش با عنوان «کارآفرینی و اقتصاد دانش بنیان در مهندسی بهداشت محیط »با حضور 8 نفر از مدرسین بصورت مجازی برگزار گردید.