• تاریخ انتشار : 1391/07/18 - 15:08
  • تعداد بازدید : 2018
  • /Zvb8

ثبت نام دانشجویان استعداد درخشان

دانشجویان واجد شرایط شورای هدایت استعدادهای درخشان کشور می توانند تا تاریخ 20/07/91 در برنامه سماء نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

دانشجویان  واجد شرایط شورای هدایت استعدادهای درخشان کشور می توانند تا تاریخ  20/07/91  در برنامه سماء نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

عضویت اولیه در دفتر استعدادهای درخشان مطابق با ضوابط شورای هدایت استعدادهای درخشان کشور می‌باشد که شامل موارد زیر است:

الف- برگزیدگان آزمون سراسری با کسب 5/2 انحراف معیار بالاتر از میانگین با معرفی سازمان سنجش آموزش کشور

ب- دارندگان مدال طلا، نقره و برنز کشوری از المپیادهای علمی دانش‌آموزی با معرفی وزارت آموزش و پرورش

ج- برگزیدگان حائز رتبه‌های اول تا سوم نهائی جشنواره رازی، خوارزمی و جوان خوارزمی در زمینه علوم پزشکی با معرفی دبیرخانه‌های مربوطه.

د- مالکان ابداع یا اختراع ثبت شده با تائید معاونت تحقیقات و فن‌آوری وزارتخانه‌های مربوطه.

هـ -5/2درصد پذیرفته شدگان برتر کشوری در هر یک از آزمون‌های متمرکز جامع علوم پایه، پیش کارورزی ودستیاری.

و- رتبه‌‌های برتر پذیرفته شدگان در آزمون‌های ورودی دوره‌های تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد و PhD

لازم به ذکر است که دانشجویان علاقمندی که حائز شرایط مذکور نمی‌باشند می‌توانند براساس علاقه خود و به عنوان عضو میهمان دریکی از زمینه‌ها فعالیت داشته باشند و در صورت کسب امتیازات لازم به صورت عضو اصلی در آیند.