• تاریخ انتشار : 1391/08/16 - 09:33
  • /ZGb8

جلسه هم اندیشی کارکنان دانشکده بهداشت پیرامون صرفه جویی و انضباط مالی

جلسه هم اندیشی کارکنان دانشکده بهداشت پیرامون صرفه جویی و انضباط مالی در روز پنج شنبه 11/8/91 برگزار گردید.

جلسه هم اندیشی کارکنان دانشکده بهداشت پیرامون صرفه جویی و انضباط مالی

پیرو مصوبات جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشکده بهداشت جلسه هم اندیشی کارکنان دانشکده بهداشت در روز پنج شنبه 11/8/91 ساعت 10 صبح در دفتر کنفرانس دانشکده با حضور حجت الاسلام آقای شاه فضل نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه و سرپرست، معاونت آموزشی و کلیه کارکنان دانشکده بهداشت با تلاوت آیاتی از کلام ا.. مجید شروع شد . ابتدا ریاست محترم دانشکده بهداشت ضمن خوش آمد گویی و تبریک اعیاد، مطالبی را پیرامون عنوان جلسه ( صرفه جویی، انضباط مالی ) ایراد نمودند.

در ادامه جلسه کارکنان محترم با ارائه نقطه نظرات خود پیرامون موضوع موارد زیر ، بعنوان پیشنهاد ارائه نمودند :

• ضرورت تشکیل واحدی تحت سرپرستی دفتر نها نمایندگی در دانشگاه به منظور اصلاح الگوهای رفتاری و ترویج فرهنگ صرفه جویی در دانشجویان

• پذیرش دانشجو بر حسب نیاز کشور ونیز بر حسب جنسیت مورد نیاز

• رعایت عدالت در واحدهای مختلف دانشگاه بویژه رعایت عدالت میان واحدهای ستادی و اجرایی

• رعایت عدالت در هزینه ها میان واحدهای مختلف دانشگاه و اجرای یک الگوی واحد جهت هزینه ها در قسمت های مختلف

• مشارکت دانشجویان و کارکنان در امر صرفه جویی از طریق ارائه پیشنهادات مناسب

سپس حاج آقا شاه فضل روایتی در خصوص موضوع مذکور پیرامون شناخت دین ،صبر بر مصیبت و میانه روی در زندگی بیان نموده و با ارائه مثالهایی از وضعیت خوابگاههای دانشجویی در خصوص مصادیق صرفه جویی در دانشگاه مطالبی ایراد نمودند در ادامه جلسه کارکنان محترم با ارائه نکات و پیشنهادات مرتبط با موضوع ، نقطه نظرات خود را بیان کردند سپس نماینده محترم مقام معظم رهبری در دانشگاه  با تأکید بر تبدیل تهدیدها به فرصت ها ضمن جمع بندی مطالب موارد زیر را بعنوان نتیجه گیری بیان فرموند:

1-ارائه یک سری موضوعات پیرامون صرفه جویی و انضباط مالی  به کارکنان تا راه کارهایی مطلوب ارائه نمایند.

2-با توجه به تشکیل کمیته صرفه جویی از مدیران دعوت گردد تا راه کارهای مناسب را ارائه نمایند.

3-در خصوص صرفه جویی بایستی شرایطی را فراهم کرد تا افراد بتوانند صرفه جویی و انضباط مالی  را از خود شروع کنند .