• تاریخ انتشار : 1393/07/15 - 11:48
  • /Z6h8

دسترسی آزمایشی به کتابخانه دیجیتال آی نیتو فراهم شد

امکان دسترسی آزمایشی رایگان به کتابخانه دیجیتال «آی‌نیتو» (iKNiTO) برای تمامی اعضاء کنسرسیوم وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی فراهم گردیده است

امکان دسترسی آزمایشی رایگان به کتابخانه دیجیتال «آی‌نیتو» (iKNiTO ) برای تمامی اعضاء کنسرسیوم وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی فراهم گردیده است.

این دسترسی به دو روش مبتنی بر IP (داخل دانشگاه) و نیز SSO (با استفاده از نام کاربری و رمز عبور از بیرون دانشگاه) امکانپذیر است.

کتابخانه دیجیتال پزشکی ایران (iKNiTO ) زیر نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فعالیت می ­نماید وهمۀ موضوعات علمی و دانشگاهی را در ۹ رده اصلی از جمله علوم پزشکی و سلامت، علوم زیستی و کشاورزی، علوم مهندسی و کاربردی، تجارت، مدیریت و اقتصاد، علوم اجتماعی و ... را پوشش می­دهد. کاربران می­توانند با انتخاب موضوع مورد علاقه­، لیستی از پایگاه­ها، مجلات، کتاب­ها و منابع مرجع و ... در آن حوزه را رؤیت نموده و منابع را از پایگاههایی که دارای اشتراک هستند یا به صورت open access در دسترس ­اند، به صورت متن کامل دریافت کنند و در غیر این صورت چکیدۀ آن منبع در اختیار ایشان قرار خواهد گرفت.

دسترسی به کتابخانه دیجیتال iKNiTO از طریق آدرس search.iknito.com  امکان پذیر می باشد.