• تاریخ انتشار : 1401/10/28 - 11:56
  • /ZN39

دیدار رئیس و معاونین محترم دانشگاه با مسئولین، مدیران و اعضای هیئت علمی گروه های آموزشی دانشکده بهداشت

دیدار رئیس محترم دانشگاه به همراه معاونین محترم آموزشی، تحقیقات و فناوی، دانشجویی و فرهنگی، مدیر حوزه ریاست دانشگاه با مسئولین، مدیران و اعضای هیئت علمی گروه های آموزشی دانشکده بهداشت در روز سه شنبه 27 دی ماه 1401 از ساعت 14:30 الی 17 در دفتر ریاست دانشکده برگزار گردید.

در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر مصطفایی رئیس محترم دانشکده، خانم دکتر عطوف معاون محترم آموزشی دانشجویی فرهنگی و خانم دکتر بتولی معاون محترم پژوهشی دانشکده ضمن خوش آمدگویی و گزارشی از روند فعالیت های اجرایی به بیان مسائل و مشکلات در حوزه مربوطه ازجمله موارد آموزشی، پژوهشی، مالی، نیروی انسانی، روند اعتبار بخشی، فرآیند نویسی و ... همراه با ارائه راهکارهای پیشنهادی پرداختند.

هم چنین مدیران محترم گروه های آموزشی و اعضای هیئت علمی هر کدام ضمن ارائه مختصر از فعالیتهای گروه، مشکلات مربوط به حوزه خود را ارائه نمودند.

در ادامه جلسه ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر ساکی ضمن تقدیر و تشکر از مسئولین دانشکده، رهنمودهایی را جهت رفع مشکلات مطروحه بیان نمودند ایشان با تاکید بر ارتقاء کیفیت خدمات آموزشی و پژوهشی، مسئولین دانشکده را به چشم انداز دانشگاه در بخش آموزش و پژوهش معطوف نموده و توصیه هایی را در خصوص توسعه مقاطع Ph.Dارائه نمودند.

و در پایان جلسه از قسمت های مختلف دانشکده بازدید به عمل آوردند.