نشست صمیمی بانوان دانشکده بهداشت با حضور مشاور محترم امور بانوان دانشگاه

نشست صمیمی بانوان دانشکده بهداشت با حضور مشاور محترم امور بانوان رئیس دانشگاه به مناسبت خجسته میلاد حضرت معصومه(ع) نشست صمیمی با حضور مشاور محترم امور بانوان دانشگاه، معاون محترم آموزشی، فرهنگی و دانشجویی دانشکده به همراه کلیه بانوان شاغل در دانشکده روز یکشنبه در تاریخ31 اردیبهشت ماه در سالن اجتماعات دانشکده بهداشت برگزار گردید.

خانم دکتر طاهره مازوچی ضمن عرض خیرمقدم و تشکر از حضور اعضا گفت: بانوان به‌عنوان تشکیل‌دهندگان نیمی از جامعه دانشگاهی و به ‌عنوان مادران و مربیان نسل آینده رسالت‌هایی بر دوش دارد. مشاور امور بانوان رئیس دانشگاه با اشاره به هفته ملی جوانی جمعیت و اهمیت نقش زنان گفت: از نگاه اسلام، زن از جنبـه خـانوادگى؛ در نیکو همسـرداری خـود، سـبب تحکـیم روابط افراد خـانواده از جنبـه اجتمـاعى؛ موجـب حفـظ و استیفای نیروی کار می گردد. از جنبه روانى به بهداشت روانى اجتماع کمک میکند، و از نظر جنسیتى؛ در برابر مرد، دارای شأن و عزت می شود. در این نشست بانوان شاغل در دانشکده به ترتیب مشکلات حیطه کاری خود را بیان نمودند. همچنین در مورد چالش ها و آسیب شناسی مسائل زنان، راهکارهای بهبود کیفیت آن بحث و تبادل نظر شد .

{author_name}
تصویر نویسنده :