• تاریخ انتشار : 1402/06/04 - 08:11

پیام تبریک سرپرست دانشکده بهداشت به مناسبت هفته دولت و روز کارمند

در سال 1402

بسمه تعالی

چهارم شهریور ماه «روز کارمند» فرصتی است برای پاسداشت مردان و زنانی که با تکیه بر شرافت و صداقت خویش می‌کوشند تا گامی برای خدمت به دیگران و پیشرفت جامعه بردارند.

موفقیت سازمان‌ها در گرو تلاش و توانمندی نیروهای ماهر، خلاق و مسئولیت‌پذیری است که همواره می‌کوشند تا در سیر حرکت سازمان به سوی چشم اندازهای تعیین شده، نقش مؤثری ایفا نمایند و بی‌شک هر تلاش مضاعف و انگیزه افزون، گامی بلند خواهد بود برای نیل به تعالی سازمان و ثمره‌ای شیرین...

اینجانب ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، فرا رسیدن روز کارمند را خدمت تمام همکاران محترم دانشکده تبریک عرض می‌نمایم. امید است که در مسیر تحقق کامل اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همواره ثابت‌قدم باشیم، انشاءالله.

دکتر حمیدرضا صابری

سرپرست دانشکده بهداشت