• تاریخ انتشار : 1393/07/08 - 12:55
  • تعداد بازدید : 2054
  • /Z2h8

بازدید از آسایشگاه سالمندان در آستانه روز جهانی سالمند

در آستانه روز جهانی سالمند (9 مهر)، دو گروه از دانشجویان رشته بهداشت عمومی دانشکده بهداشت ...

بازدید از آسایشگاه سالمندان در آستانه روز جهانی سالمند

پیران مایه خیر و برکت زندگی بوده و وجودشان در میان جمع و خانواده همچون پیامبری در میان امت است.   حضرت رسول اکرم صلی اﷲ علیه و آله

در آستانه روز جهانی سالمند (9 مهر)، دو گروه از دانشجویان رشته بهداشت عمومی  دانشکده بهداشت  به همرا کارشناس گروه مربوطه، در روز دوشنبه تاریخ 7/7 /1393 به عیادت پدران و مادران سالمند در آسایشگاه سالمندان گلابچی رفتند.

این بازدید با هدف آشنایی دانشجویان با مسائل و مشکلات مرتبط با بهداشت و سلامت سالمندان و همچنین تجلیل از مقام مادر و پدر و عیادت از سالمندان در محل آسایشگاه سالمندان گلابچی انجام گرفت.

مسئول روابط عمومی آسایشگاه گفت: اکرام مقام والدین در نزد خداوند متعال از جایگاه والایی برخوردار است و خیر و برکت در دنیا و آخرت را به همراه خواهد داشت.