• تاریخ انتشار : 1394/06/17 - 12:09
  • /ZXZ9

بازدید معاون آموزشی دانشگاه از برگزاری آزمون آزمایشی المپیاد علمی

برگزاری آزمون آزمایشی المپیاد علمی دانشجویان حیطه مدیریت نظام سلامت با حضور معاون آموزشی دانشگاه

آزمون آزمایشی المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کاشان در حطیه مدیریت نظام سلامت با عنوان «ارزیابی عملکرد نظام سلامت» دوشنبه مورخ 64/9/16 با حضور معاون آموزشی دانشگاه، سرپرست و معاون آموزشی پژوهشی دانشکده بهداشت و سرپرست حیطه مدیریت سلامت المپیاد علمی در دانشکده بهداشت برگزار گردید. هدف برگزاری این آزمون، افزایش آمادگی تیم دانشجویی شرکت کننده بود. معاون محترم آموزشی دانشگاه جناب آقای دکتر رزاقی جهت تقویت روحیه دانشجویان، در دانشکده بهداشت حضور یافته و از نزدیک در جریان نحوه برگزاری این آزمون قرار گرفتند.