• تاریخ انتشار : 1393/08/24 - 13:58
  • /Zrh8

برگزاری اولین دوره از طرح ارزیابی قرآنی دانشجویان جدیدالورود

اولین دوره از طرح ارزیابی قرآنی دانشجویان جدیدالورود ویژه دانشجویان رشته مهندسی بهداشت حرفه ای (مهر93) در دانشکده بهداشت برگزار شد.

اولین دوره از طرح ارزیابی قرآنی دانشجویان جدیدالورود ویژه دانشجویان رشته مهندسی بهداشت حرفه ای(مهر93)در دانشکده بهداشت برگزار شد.

اجرای اولین دوره از طرح ارزیابی قرآنی دانشجویان جدیدالورود ویژه دانشجویان رشته مهندسی بهداشت حرفه ای(مهر92)رشته مهندسی بهداشت حرفه ای با همکاری معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه، مورخ 24/8/1393 با هدف ارتقا سطح دانش و توانمندی­های قرآنی با ارزیابی میزان آشنایی با قرآن کریم، شناسایی توانمندی­ها، نیازهای قرآنی و زمینه­سازی برای آموزش عمومی قرآن دانشجویان اجرا شد.