• تاریخ انتشار : 1397/10/01 - 13:44
  • /Z5r9

برگزاری جلسه به مناسبت بزرگداشت هفته پژوهش

به مناسبت  هفته پژوهش جلسه ای با حضور سرپرست محترم معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه آقای دکتر بنفشه و مدیران این معاونت, سرپرست، معاونت آموزشی پژوهشی واعضا هیئت علمی، دانشجویات تحصیلات تکمیلی دانشکده  بهداشت روز چهارشنبه 28 آذرماه1397 از ساعت 30/12 الی 30/14 در سالن کنفرانس دانشکده بهداشت برگزار گردید.

در این سرپرست دانشکده آقای دکتر مصطفایی، معاون آموزشی پژوهشی آقای دکتر بهرامی و مدیران گروه های آموزشی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی نقطه نظرات و پیشنهادات و مشکلات حوزه پژوهش دانشگاه را بیان نمودند.

در پایان آقای دکتر بنفشه در مورد مشکلات مطرح شده پاسخ های لازم را ارائه نمودند. این جلسه با تقدیر و اهدا لوح سپاس از پژوهشگران برتر دانشکده آقای دکتر حسین اکبری در بخش اعضا هیئت علمی و خانم مهندس حکیمه زمانی در بخش دانشجویان پایان پذیرفت.