• تاریخ انتشار : 1398/02/17 - 09:35
  • /Zgs9

دستاوردهای دانشکده بهداشت در بیستمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و دوازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری

بیستمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و دوازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری با محور «تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی» از تاریخ ۱۱ لغایت ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ در مرکز بین المللی همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.

در اختتامیه دوازدهمین جشنواره کشوری شهید مطهری منتخبان پس از رقابت، با کسب عناوین اول تا سوم در ۶  حیطه موفق به دریافت جایزه شدند.فرایند آموزشی خانم زهرا بتولی، مدیر پژوهش دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان و دانشجوی دکتری علم اطلاعات دانشگاه تهران، موفق به کسب رتبه دوم کشوری در حیطه «یادگیری الکترونیکی» شد.

عنوان فرایند: طراحی، اجرا و ارزشیابی خودآموز آنلاین بازی وارشده «نحوه جستجوی منابع اطلاعاتی پزشکی» و توصیف شرایط به کارگیری آن؛ مجریان فرایند: زهرا بتولی، دکتر فخرالسادات میرحسینی، همکاران فرایند: دکتر فاطمه فهیم ­نیا، دکتر نادر نقشینه، دکتر فاطمه عطوف.

پذیرش و ارائه دو مقاله از جمله سایر دستاوردهای دانشکده بهداشت در این جشنواره است.

• مقاله «تدوین چارچوب ساختاری و محتوایی دوره آموزشی توانمندسازی سواد اطلاعاتی دانشجویان علوم پزشکی»، از خانمها زهرا بتولی، دکتر فخرالسادات میرحسینی، دکتر فاطمه فهیم ­نیا و دکتر نادر نقشینه به صورت سخنرانی ارائه شد.

• مقاله «تعیین الگوی افت تحصلی در دانشجویان دانشکده بهداشت» از خانم مهندس لیلا ایرانشاهی، دکتر فاطمه عطوف، دکتر غلامرضا مصطفایی و دکتر عباس بهرامی به صورت پوستر ارائه شد.

جشنواره آموزشی شهید مطهری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با هدف معرفی و تجلیل از فرآیندهای آموزشی برتر کشوری و نیز ترویج نوآوری، ابداع و معرفی فرآیندهای جدید به منظور ارتقای آموزش عالی علوم پزشکی به صورت سالانه برگزار می­‌گردد.