• تاریخ انتشار : 1391/10/06 - 10:10
  • /Z6c8

فراخوان شرکت در چهارمین جشنواره علمی بهداشت محیط ایران

فراخوان شرکت در چهارمین جشنواره علمی بهداشت محیط ایران - اسفند ماه 1391

انجمن علمی بهداشت محیط ایران در نظر دارد به منظور کمک به ارتقاء سطح بهداشت محیط کشور و تجلیل از مقام و منزلت اعضای هیات علمی، پژوهشگران، متخصصین، کارشناسان و دانشجویان بهداشت محیط ایرانی مقیم داخل و یا خارج از کشور همزمان با یازدهم اسفند ماه سال 1391، روز ملی بهداشت محیط چهارمین جشنواره علمی بهداشت محیط ایران برگزار نماید. امید است با مشارکت هرچه بیشتر همه عزیزان، برترین‌ها انتخاب و در مراسم نهایی جشنواره معرفی گردند.

محورهای اصلی این جشنواره عبارتند از انتخاب و معرفی برترین های بهداشت محیط در زمینه های:

• مقاله

•  کتاب

• پایان نامه

• ابداع و اختراع

• فعالیت اجرایی بهداشت محیطی

• پژوهشگر جوان (برای اولین بار در جشنواره امسال)

• محقق جوان شامل افراد غیر دانشجو متولد سال 1356 به بعد که سن آنها 35 سال و کمتر در زمان ثبت نام باشد.

توجه: فقط مدارک و مستندات مربوط به دو سال اخیر (90 و 91 یا 2011و2012) برای شرکت در هر بخش پذیرفته می‌شود.

مهلت ثبت نام و ارسال مدارک حداکثر تا تاریخ 20/10/1391

شرایط شرکت در جشنواره:

1. موارد برگزیده در سایر جشنواره‌های داخلی مجاز به  شرکت در این جشنواره می‌باشند.

2.افرادی که به عنوان داور انتخاب می‌شوند، نمی‌توانند در دوره مربوطه در هیچ یک از موارد داوطلب شوند.

3.برگزیدگان این جشنواره به مدت سه دوره نمی‌توانند داوطلب شرکت در جشنواره شوند.

4.هر فرد فقط مجاز به شرکت در یکی از بخش‌های جشنواره می‌باشد.

5.مدارک و مستندات واصله فقط در زمینه‌های تخصصی بهداشت محیط بررسی می‌گردد.

6.فقط مدارک و مستندات مربوط به دو سال اخیر (90 و 91) برای شرکت در هر بخش پذیرفته می‌شود.

7.کارنامه تحقیقاتی (CV) هر فرد در سه سال منتهی به تاریخ برگزاری جشنواره در بررسی مدارک و امتیازدهی متناسب با هر بخش لحاظ می‌گردد.

8.در بخش پژوهشگر جوان محقق جوان شامل افراد غیر دانشجو متولد سال 1356 به بعد است که سن آنها 35 سال و کمتر در زمان ثبت نام باشد.

9.در بخش فعالیت اجرایی بهداشت محیطی بررسی مدارک فقط براساس فعالیت‌های اجرایی افراد صورت گرفته و کارنامه تحقیقاتی (CV) آنها مد‌نظر قرار نمی‌گیرد. همچنین اعضای هیئت علمی در این بخش شرکت داده نمی شوند.

10.گواهی پذیرش مقالات (Acceptance)مورد قبول نخواهد بود.

11.ارایه دهنده مقاله باید نویسنده اول یا نویسنده مسئول باشد.

12.برای شرکت در هر یک بخش‌های جشنواره کسب موافقت و امضاء از همکاران الزامی است.

13.حداقل امتیاز لازم برای شرکت دادن مدارک ارسال شده در هر یک از بخش‌های جشنواره کسب 80 درصد امتیاز  (به عنوان کف امتیاز) در آن بخش می‌باشد.

به منظور نکوداشت افراد برگزیده علاوه بر تندیس جشنواره هدایایی نیز اهداء می گردد.

متقاضیان شرکت در جشنواره می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به نشانی سایت اینترنتی انجمن www.iaeh.irمراجعه نمایند. سپس یک نسخه از آثار خود و نیز مدارک و مستندات لازم به طور مستقل و یا با معرفی توسط نهادهای علمی و سازمان ها از طریق پست به دبیرخانه ارسال نمایند.

نشانی دبیرخانه: تهران، خیابان کارگر شمالی، خیابان نصرت، شماره 58، طبقه چهارم - صندوق پستی 14185_789 - تلفن: 66915232-021 نمابر: 66915233_021

پست الکترونیک: E-mail: iaehiran@gmail.com