• تاریخ انتشار : 1390/09/23 - 09:47
  • /Zt98

پنجمین جشنواره آموزشی شهید مطهری

مهلت ارسال فرآیندهای آموزشی به دبیرخانه دانشگاهی پنجمین جشنواره آموزشی شهید مطهری پایان آذرماه 1390 اعلام شد.

قابل توجه اساتید محترم ودانشجویان گرامی

مهلت ارسال فرآیندهای پنجمین جشنواره آموزشی شهید مطهری

به دبیرخانه دانشگاهی جشنواره (مرکز مطالعات وتوسعه آموزش علوم پزشکی )

تا پایان آذرماه 90 می باشد.

پنجمین جشنواره کشوری آموزشی شهید مطهری با شعار (تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی) به شناسایی و معرفی فرایندهای آموزشی برتر با محورها و اولویتهای

ذیل در اردیبهشت ماه سال 1391  برگزار می گردد.

دستورالعمل اجرایی پنجمین دوره جشنواره آموزشی شهید مطهری (اردیبهشت 1391)

پنجمین جشنواره آموزشی شهید مطهری با عنوان ((تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی)) همزمان با سیزدهمین همایش آموزش پزشکی در اردیبهشت ماه سال 1391 در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران برگزار می گردد. این جشنواره فرآیندهای آموزشی، عموم فعالیتها و محصولات در حوزه آموزش پزشکی را در بر خواهد گرفت.

1 –محورهای جشنواره :

1-1) نوآوری و خلاقیت در آموزش علوم پزشکی

2-1) مرجعیت علمی در آموزش علوم پزشکی

3-1) معرفت دینی و اخلاق حرفه ای

4-1) پیشرفت و عدالت

2 –حیطه های جشنواره:

1-2) تدوین و بازنگری برنامه های آموزشی

2-2) روشها و تکنیکهای آموزشی

3-2) سنجش ، ارزشیابی و اثر بخشی آموزشی

4-2) مرجعیت ، رهبری و مدیریت آموزشی

5-2) مشاوره و راهنمایی

6-2) فعالیتهای فرهنگی و امور تربیتی و اجتماعی

7-2) قوانین و مقررات و ساختارهای آموزشی

8-2) محصولات آموزشی

9-2) سایر حیطه ها

3–فرآیندهایی در مرحله کشوری به عنوان فرآیند برتر منتخب می شوند که حدنصابی که توسط کمیته علمی کشوری معین می گردد کسب نمایند.

5 –شرایط پذیرش فرآیندهای دانشگاهی در جشنواره کشوری:

1-5) فرآیندهای ارسالی می بایستی در یکی از حیطه های هشتگانه بند دو باشند.

2-5) جزء فرآیندهای منتخب دانشگاه بوده و منجر به ارتقاء کیفی آموزش علوم پزشکی شده باشند.

3-5) هر فرآیند حداقل یک نیم سال تحصیلی اجراء و مورد ارزشیابی قرار گرفته باشد.

6 –نحوه ارسال فرآیندهای دانشگاهی به دبیرخانه دائمی جشنواره کشوری :

1-6) فرآیندهای ارسالی جهت شرکت در جشنواره کشوری بایستی پس از تصویب کمیته علمی ابتداء در سامانه جشنواره توسط معاونت آموزشی دانشگاه به آدرس اینترنتی که متعاقباً اعلام می گردد،بارگذاری شود.

2-6) فرآیندهای بارگذاری شده در سامانه جشنواره توسط دبیرخانه جشنواره بررسی گردیده و نتایج (پس خوراند) آن به دانشگاه جهت رفع نواقص احتمالی اعلام می گردد. سپس دانشگاه موظف است مستندات شامل:

1 –نامه رسمی با تائید و امضاء رئیس دانشگاه

2 –صورتجلسه کمیته علمی دانشگاه به امضاء کلیه اعضا

3 –فرآیندهای برتر دانشگاهی مورد نظر در قالب فرمت Wordقابل Editو ضمائم مربوطه را اسکن نموده به صورت CDطبق جدول زمانبندی برای انجام داوری به دبیرخانه تحویل نمایند.

3-6) کمیته علمی دانشگاهی جشنواره موظف است اجراء و ارزشیابی هر یک از فرآیندهای ارسالی را تائید نموده و به دبیرخانه کشوری اعلام نمایند.

4-6) دانشگاههای تیپ یک در هر حیطه حداکثر سه فرآیند و دانشگاههای تیپ دو و سه و دانشکده های علوم پزشکی و دانشگاه آزاد در هر حیطه حداکثر دو فرآیند مطلوب و منتخب را جهت شرکت در جشنواره به طریق یاد شده ارسال فرمایند.

7 – زمانبندی انتخاب فرآیندهای مطلوب دانشگاهی ، ارسال و داوری فرآیندها و اجراء جشنواره:

1-7) فرآیندهای دانشگاهی براساس محورها و حیطه های مشروحه توسط کمیته علمی جشنواره دانشگاهی از تاریخ 1/10/90 الی 15/10/90 بررسی و انتخاب می گردد.

2-7) بارگذاری فرآیندهای مطلوب دانشگاهی از 16/10/90 الی 25/10/90 در سامانه دبیرخانه دائمی کشوری جشنواره آموزشی شهید مطهری در مرکز امور هیات علمی انجام می گیرد.

3-7) پس از بررسی اولیه فرآیندها در دبیرخانه جشنواره و اعلام پس خوراند ،‌دانشگاهها موظفند مستندات لازم را در قالب بند 6 این دستورالعمل تا تاریخ 15/11/90 به دبیرخانه تحویل نمایند.

4-7) داوری مرحله اول از تاریخ 20/11/90 الی 20/12/90 انجام خواهد شد.

5-7) داوری مرحله دوم از تاریخ 18/1/91 الی 25/1/91 صورت می پذیرد.

6-7) چاپ کتاب جشنواره  و چاپ در مجله آموزشی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران از تاریخ26/1/91 الی 5/2/91

7-7) اجرای پنجمین جشنواره آموزشی شهید مطهری همزمان با سیزدهمین هماشی آموزش پزشکی در اردیبهشت ماه از تاریخ 12 الی 14/2/91 در دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار می شود و برنامه اجرائی آن متعاقباً اعلام می گردد.

مهلت ارسال فرآیندها به کمیته علمی جشنواره حداکثر تا تاریخ 30/9/90 می باشد