دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین
  • تاریخ انتشار : 1399/01/18 - 18:48
  • تعداد بازدید : 8491
  • تعداد بازدیدکننده : 54
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
  • /Zxu9

توصیه های بهداشت محیطی کرونا ویروس






توصیه های بهداشتی محیطی کرونا ویروس





آموزش های همگانی و توصیه های بهداشتی:

توصیه های بهداشتی در مقابله با کرونا ویروس جدید


آموزش همگانی پیشگیری از ابتلا به کرونا

پاسخ به سوالات متداول در مورد کروناویروس توسط سازمان بهداشت جهانی

دستورالعمل عمومی پیشگیری از ابتلاء به ویروس کرونای جدید

نکات آموزشی پیشگیری از کرونا ویروس  در آرایشگاه ها برای مراجعین

نکات آموزشی پیشگیری از بیماری کرونا ویروس برای ورود و خروج از منزل

نکات آموزشی پیشگیری از کرونا ویروس در مهمانی

نکات آموزشی پیشگیری از کرونا ویروس در وسایل شخصی

نکات آموزشی پیشگیری از کرونا ویروس برای استفاده از عابر بانک

نکات آموزشی پیشگیری از کرونا ویروس در بانک ها

نکات آموزشی پیشگیری از کرونا ویروس برای مراقبت از خود

کتابچه راهنمای پیشگیری از ویروس کرونا بر اساس توصیه های سازمان بهداشت جهانی







اقدامات و توصیه های بهداشت محیطی:

راهنمای مدیریت آب، فاضلاب و بهداشت مواد زائد برای کرونا ویروس

روشهای تهیه محلول گندزدایی محیط و سطوح و ضد عفونی کننده دست در مقابله با کروناویروس جدید

دستورالعمل کشوری کوروناویروس جدید (شامل مراقبت، کنترل عفونت و مواد ضدعفونی کننده، تشخیص آزمایشگاهی، درمان و ارجاع بیماران مشکوک، محتمل و قطعی، و توصیه های سلامت محیط و کار)

راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کرونا ویروس

رهنمودWHO : آب، بهسازی، بهداشت و مدیریت پسماند برای ویروس کرونا 

راهنمای گندزدایی جهت حفاظت در برابر کرونا ویروس جدید (جهت استفاده عموم)

دستورالعمل مدیریت پسماند در مراکز مراقبتهای بعد از درمان بیماران کرونایی


 









توصیه های تغذیه ای و بهداشت مواد غذایی

توصیه های تغذیه برای پیشگیری از بیماریهای تنفسی و کرونا

راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس

راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس) در فروشگاه های مواد غذایی

سالمسازی سبزیجات، جوانه غلات و محصولات سالادی

دستورالعمل حمایت های تغذیه ای در مواجهه با بیماران سرپایی و بستری مشکوک و یا مبتلا به کرونا ویروس

نکات آموزشی پیشگیری از کرونا ویروس در غذاخوری ها

راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس) در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس) در واحد های صنفی کارگاه نانوایی

راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس) در فروشگاه های زنجیره ای مواد غذایی

دستورالعمل منوی غذایی در بیماران سرپایی و بستری مشکوک و یا مبتلا به COVID-19



 





تجهیزات حفاظت فردی و ماسک:

انواع ماسک و کاربرد آن

راهنمای پیشگیری وکنترل کوید – 19 (کرونا ویروس): ماسک های تنفسی

نحوه استفاده از وسایل حفاظت فردی در افراد در تماس با بیماران

راهنمای کاربرد منطقی وسایل حفاظت فردی در برابر ویروس کرونای 2019 



 









توصیه های بهداشتی در اماکن عمومی:

راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس) در کیوسک ها

راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس) در میادین میوه و تره بار

راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس) در جایگاه سوخت درون شهری و بین شهری

راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 91 (کرونا ویروس) در مراکز جمعی(زندان، پادگان و مراکز نظامی و انتظامی)

راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس) در اماکن متبرکه و زیارتگاهها

راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس) در مراکز ورزشی و استخر های شنا

راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس) در مراکز جمعی

راهنمای کنترل محیطیبرای مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس) در خودرو های درون شهری و برون شهری

راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس) در پارکها، فضای سبز، مبلمان شهری

راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس) در اتوبوس های درون شهری و برون شهری

راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس) در پایانه های مسافربری ایستگاه های قطار، اتوبوس و فرودگاه


راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس) در مترو ، قطار های شهری و برون شهری

نکات آموزشی پیشگیری از کرونا در مراکز خرید و فروشگاه ها

راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس) در مراکز نگهداری سالمندان

راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس) در ادارات و مراکز پستی

راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس) در پایانه های مرزی (مسافری و باربری)

راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس) جایگاه سوخت

راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس) در واحدهای صنفی عرضه گوشت و مرغ

راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس) در کشتارگاه(دام و طیور)

راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس) در بانک ها و صندوق های قرض الحسنه

راهنمای پیشگیری و کنترل کووید – 19 (کرونا ویروس): مسافران و کارکنان مترو

راهنمای پیشگیری وکنترل کوید – 19 (کرونا ویروس): مراکز شماره گذاری پلاک خودرو



 





 



توصیه های بهداشتی در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی درمانی:

نکات کلیدی در زمینه کنترل عفونت به کرونا ویروس در مراکز درمانی


راهنمای اقدامات بهداشت محیط در مواجهه با بیماران مبتلا و افراد مشکوک به کرونا ویروس در بیمارستانها و مراکز بهداشتی و درمانی

راهنمای ایمنی زیستی جهت ارائه خدمات آزمایشگاهی به افراد مشکوک یا مبتلا به کرونا ویروس جدید

راهنمای پیشگیری و کنترل عفونت nCoV-2019 : کارکنان مراکز بهداشتی درمانی

اقدامات اجرایی بهداشت محیط در کنترل بیماری ناشی از کرونا ویروس در مراکز بهداشتی و درمانی


راهنمای پیشگیری و کنترل کووید – 19 (کرونا ویروس) : کارکنان آزمایشگاه های تشخیص طبی و تحقیقاتی مرتبط



 





 توصیه های بهداشتی مراقبت در منزل:

مراقبت خانگی برای بیماران مشکوک به کرونا ویروس با علائم خفیف

نکات آموزشی محافظت از دیگران در صورت داشتن علائم تب و سرفه



 





نقاهتگاه و مراکز مراقبت از بیماران کرونایی:

دستورالعمل مراکز مراقبتی بیماران کرونا ویروس







 



توصیه های بهداشتی  در محیط های کاری:

پیشگیری و کنترل کوید – 19 (کرونا ویروس) در محیط کار: راهنمای عمومی


راهنمای پیشگیری وکنترل کوید – 19 کرونا ویروس در محیط های کاری (اداری-صنعتی)

راهنمای پیشگیری و کنترل کرونا ویروس: بازگشت به کار شاغلین با احتمال ابتلا به COVID-19

راهنمای پیشگیری و کنترل کووید – 19 (کرونا ویروس): تیم خبرنگاری و خبرگزاری

راهنمای پیشگیری و کنترل کووید – 19 (کرونا ویروس) : کارکنان آزمایشگاه های تشخیص طبی و تحقیقاتی مرتبط

راهنمای پیشگیری و کنترلCOVID-19 کروناویروس: مراقبین و کارکنان مراکز بهداشتی درمانی

راهنمای پیشگیری وکنترل کوید – 19 (کرونا ویروس): شاغلین امور کفن و دفن

راهنمای پیشگیری وکنترل کوید – 19(کرونا ویروس): کارکنان حمل و نقلمسافری(خدمه پروازی، راه آهن، کشتیرانی، اتوبوسرانی و ...)

راهنمای پیشگیری و کنترل کرونا ویروس: بازگشت به کار شاغلین با احتمال ابتلا به COVID-19

راهنمای پیشگیری و کنترل کووید – 19 (کرونا ویروس): کشاورزان



برگرفته از سایت مرکز تحقیقات تکنولوژی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی ایران




  • گروه خبری : اخبار دانشکده
  • کد خبر : 10406
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو
تنظیمات قالب